Skolan och skolgården

Skolan är relativt nybyggd med lokaler anpassade efter verksamheten. Vi har klassrum i olika storlekar med tillhörande grupprum. Dessutom har vi bildrum, musikrum, sinnesrum, hemkunskapskök och en ljusgård som eleverna kan vara i på skoltid.

Vi har även en liten matsal som ett flertal av våra grupper använder. Annars finns grundskolans matsal att tillgå. Vi använder grundskolans slöjdsalar och hemkunskapssal. Idrottsundervisningen sker i Mansängens gymnastiksal och i BCJF. Vi utnyttjar även kommunens simhall och ishall.

Vi använder oss av grundskolans bibliotek och även kommunbiblioteket som finns i BCJF:s lokaler.

Fritidsverksamheten använder skolans lokaler utifrån de aktiviteter de har.

Vi delar skolgård med grundskolan och använder allt den har att erbjuda av gungor, klätterställningar, cykelvägar, kullar mm.

Sidansvarig: Grundsärskolan Gröna Dalenskolan

2017-07-12