Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-529 03, 0171-529 19

Gransäterskolan Gransätervägen1 746 52 Bålsta

Nyhetsarkiv Gransäterskolan

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.


 • Viktig information till vårdnadshavare,
  Beslut utifrån ny förordning, Covid-19!

  Håbo kommun har beslutat att inför en extra studiedag för alla elever i åk 7-9 den 12 januari. Skolstart för elever i åk 7-9 blir alltså onsdagen den 13 januari. Se bifogat beslut. Vänligen bekräfta till kontaktlärare så fort som möjligt att du tagit del av informationen.
  Läs mer

 • Vårens nationella prov ställs in
  Skolverket har beslutat att ställa in vårens nationella prov, förutom proven i årskurs 3 i grundskolan. Bakgrunden är den rådande pandemin och de förändrade förutsättningarna som det för med sig i skolan.
  Läs mer

 • Snart dags för skolval för läsåret 2021/2022
  Har du barn som ska börja i förskoleklass eller går i årskurs 6 på en skola utan högstadium? Då är det snart dags att göra ett skolval för ditt barn.
  Läs mer

 • Information till vårdnadshavare, 2020-12-01
  Barn ska stanna hemma vid konstaterad Covid-19 i familjen.
  Läs mer

 • Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan 2020-12-03
  2020 börjar så sakta lida mot sitt slut, och vi kan göra bokslut på detta i många avseende väldigt märkliga år! Höstterminen på Gransäterskolan tar slut fredagen den 18 december och vilka tider som gäller för respektive årskurs denna dag kommer ni att få information om i veckobrev.
  Läs mer

 • Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan 2020-10-22
  Nu ser vi snart ett höstlov runt hörnet, eller snarare läslovet som det numera heter! Det är en bra tid att få en paus i skolarbetet och naturligtvis läsa en massa böcker!Under hösten har vi nu gått mot ett allvarligare läge igen gällande pandemin. Vi arbetar fortsatt efter olika rutiner för att minska smittspridningen på skolan. Vi vill rikta ett varmt tack till alla vårdnadshavare som hjälpt oss i detta arbete och respekterat vår önskan att minska antalet personer som vistas i våra lokaler.
  Läs mer

 •  Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan
  Rutiner gällande förhindrande och minskande av smittspridning av Covid-19: Inför det nya läsåret har vi uppdaterat rutiner och förhållningssätt i vårt dagliga arbete i skolan för att i så stor utsträckning som möjligt minska smittspridning av Covid-19. Skolans personal kommer tillsammans med skolledningen och utbildningsförvaltningen i Håbo kommun föra löpande dialoger för att säkerställa att vi följer gällande riktlinjer och rekommendationer.
  Läs mer

 • Skolorna börjar igen - visa extra hänsyn i trafiken
  Nu har höstterminen börjat. Därför vill vi påminna om att det återigen är många barn i rörelse kring kommunens skolor. Det betyder att vi alla behöver visa extra hänsyn i trafiken. Med anledning av coronapandemin behöver vi också hjälpas åt för att undvika trängsel i kollektivtrafiken. Att cykla – eller gå – är bra alternativ.
  Läs mer

 • Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan
  Efter en sommar med fysisk distansering, mycket varierat väder men med härlig social samvaro på trygga och säkra sätt är vi nu åter på plats på skolan! Vi är utvilade och taggade på att starta igång ett nytt läsår tillsammans med våra fantastiska kollegor och elever! Vi hoppas att ni alla haft en fin sommar och att vi nu på måndag kan få välkomna era barn tillbaka till Gransäterskolan!
  Läs mer

 • Välkomna tillbaka!
  Nu kickar vi igång läsåret 2020-2021
  Läs mer

 •  Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan
  I skolans lokaler hörs fortfarande barnröster och det leks för fullt på gården. Sommarfritids har tagit över nu när vårterminen och läsåret 2019-20 är slut. Lärarna har gått på semester, och på expeditionen är vi fortsatt full styrka några dagar till.
  Läs mer

 • Hej! Hur mår du?
  Som ung har du har rätt att må bra och vara trygg. Ingen får slå dig eller göra saker som får dig att må dåligt. Dina föräldrar eller de vuxna du bor med ska ta hand om dig och se till att du har det bra.
  Läs mer

 • "Roligt att göra något bra för samhället"
  Elever i Gransäterskolans årskurs 8 har tillverkat handsprit till kommunens vård- och omsorgsverksamheter under ledning av Rolf Henriksen, lärare i matematik och NO-ämnen. Det här är ett av flera exempel på uppskattade frivilliga insatser som görs på olika håll just nu.
  Läs mer

 • Komplettering av Rutin för hygien vid skolmåltider (tillägg: förhindra smitta av Covid-19)
  Skolköket Fasanen vid Gransäterskolan har, utifrån den uppdaterade rutinen för hygien vid skolmåltider, gjort förändringar gällande utspisning av skolmåltider. Gransäterskolan har också gjort förändringar för att öka skyddet gällande smittspridning i samband med skolmåltider.
  Läs mer

 • Uppdaterad information till vårdnadshavare med anledning av coronaviruset läggs fortsättningsvis upp på habo.se
  Här kan du läsa uppdaterad information till vårdnadshavare.
  Läs mer

 • Information till vårdnadshavare med anledning av coronavirusets spridning
  Till Vårdnadshavare i Håbo kommun
  Med anledning av coronavirusets spridning får vi en del frågor om vi har upprättat några särskilda rutiner för förskole- och skolverksamheten i Håbo kommun.

  Läs mer

 • Viktigt med rätt kontaktuppgifter i IST/Dexter
  Vårdnadshavare uppdaterar själva sina kontaktuppgifter i IST/Dexter. Det är viktigt att rätt e-postadress och/eller mobilnummer är ifyllt för att ni ska få frånvaroaviseringar från skolan om eleven är frånvarande från lektion utan att vara frånvaroanmäld.
  Läs mer

 • Om olyckan är framme - information om kollektiv olycksfallsförsäkring
  Kommunen har tecknat en kollektiv olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde.
  Läs mer

 • EU:s flagga och en logotyp för projektet som eleverna på Gransäter är med i Nytt spännande EU-projekt för Aspens elever
  Elever på Aspen på Gransäterskolan i Bålsta har för fjärde gången på sju år blivit antagna till ett EU-projekt inom Erasmus+. Sex skolor från sex olika länder - Polen, Rumänien, Slovakien, Norge, Sverige och Tjeckien - deltar i projektet.
  Läs mer

Sidansvarig: Gransäterskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster