Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

April, april…

Halva vårterminen har nu passerat och vi har ett påsklov för alla våra elever. Det brukar vara lägligt med en paus för våra elever när ett lov är i antagande, och det är inget undantag nu.

Många av eleverna har jobbat hårt med sitt skolarbete, och åk 3, 6 och 9 har nationella prov som pågår för fullt nu under våren. Några tappra finns dock här på skolan för att studera vid lov-skolan. Mycket bra jobbat!!!

Våra nya kollegor har nu installerat sig på skolan och börjat bli varma i kläderna! Vi hoppas att ni ska trivas hos oss och att både elever och personal har fått er att känna er välkomna till Gransäterskolan. Några nya elever har också börjat, och detsamma gäller förstås för er – varmt välkomna till Gransäter!

Skolvalet har passerat och just nu pågår planering inför nästa läsår för fullt. Det innebär arbete med tjänstefördelning och så småningom även schemaläggning. Vi ska också utvärdera och analysera vårt arbete för att kunna utveckla och bli ännu bättre nästa år. Vi kommer också att lägga ner mycket tid på att skapa så bra förutsättningar som möjligt för de elever som byter grupp, lärare och stadie.

I januari bjöd jag in till ett föräldraråd. Det hölls den 12 februari, dock med ett väldigt litet föräldraråd! Två föräldrar och två skolledare hade en trevlig timme tillsammans där vi bl a samtalade om hur vi kan göra för att få fler föräldrar att komma till nästa föräldraråd. Nu bjuder vi in till ett nytt råd, där vi kommer att presentera den reviderade Gransäterredan och ett utkast till förväntansdokument som vi skulle vilja använda oss av.

Välkomna på föräldraråd torsdag den 25 april mellan kl.18.00–19.30.
Skicka gärna ett mail till mig om du är intresserad av att komma.

Under v.17 kommer hela skolan att ha en hälsovecka, som varje morgon startar med någon form av rörelse utomhus! Vi hoppas på fortsatt fint och härligt vårväder!

Alla vi på Gransäterskolan önskar alla elever och vårdnadshavare en riktigt fin påsk-helg!
Vi ses igen tisdagen den 23 april!


Med vänliga hälsningar,
Malin Olsson, rektor

Sidansvarig: Gransäterskolan

2019-04-15

Klicka för support
Stäng supportfönster