Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Brev från rektor i september

Till alla vårdnadshavare på Gransäterskolan

Hej

Jag har nu arbetat på Gransäterskolan i snart två månader. Det har varit en intensiv uppstart på terminen, som det oftast är i skolans värld. Det är många bitar som ska falla på plats.

Mycket av min tid går till att lära känna verksamheten, alla medarbetare och inte minst våra elever. Det är ett spännande och intressant uppdrag. Varje dag är fylld av utmaningar stora som små.

På skolan finns ett starkt kollegium. Det är en blandning av mångårig erfarenhet till helt nyexaminerade lärare. Alla med viljan att alltid göra det bästa för eleverna, vilket gör mig både trygg och glad.

Vi har nu tillsammans påbörjat skolans systematiska kvalitetsarbete för läsåret. Arbetet och implementeringen med den nya läroplanen, Lgr22, fortsätter. Det har också under sommaren kommit nya riktlinjer för betyg och bedömning. Här finns en förhoppning att det ska underlätta för såväl lärare som elever.

Under torsdagen och fredagen förra veckan avverkades Granloppet. En härlig tradition som bidrar till så mycket glädje hos både barn och vuxna. Det är så viktigt med fysisk aktivitet och rörelseglädje hos våra barn!

Avslutningsvis vill jag påminna om skolrådet som vi bjudit in till. Det har nog inte varit aktuellt under pandemin, men nu tar vi nya tag. Den som vill delta är välkommen. Ingen föranmälan krävs. Mötet syftar till att öka dialogen och samverkan mellan skola och vårdnadshavare.

Skolrådet äger rum torsdag den 6/10 kl.18:00. Vi ses i matsalen. Från skolan deltar förutom skolledningen våra arbetslagsledare från låg- och mellanstadiet, Mikaella Midelf och Petra Sandahl. För innehåll se inbjudan Öppnas i nytt fönster..

Varmt välkommen!

/Annika Gustafsson, rektor

Sidansvarig: Gransäterskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster