Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Ansträngt läge för Samtrans skoltaxi på grund av vädret

På grund av rådande vädersituation 21/11 har Samtran under morgonen (måndag morgon) haft ett mycket ansträngt trafikläge, med kraftiga förseningar och inställda resor.

Samtrans informerar:
"Vi bevakar vädersituationen och informationen från SMHI- som utfärdat en orange varning och ” mycket begränsad framkomlighet på vägarna”, fram till kl. 20.00 ikväll. Detta kommer att påverka eftermiddagens trafik och kommer fortsatt att innebära förseningar och inställda resor idag 21/11.

Vi jobbar nu aktivt med att bevaka morgondagens trafikläge samt rusta oss på bästa möjliga sätt för att säkerställa att våra resenärer ska kunna resa tryggt och säkert. Vi vill betona att säkerheten alltid går i första hand. Om en resa inte bedöms kunna utföras säkert kommer vi att behöva ställa in den.

Vi går ut med information till våra resenärer via vår hemsida samt ett meddelande i vår kundtjänst. Men vi har också haft ett mycket högt tryck på vår kundtjänst under morgonen, detta har resulterat i långa telefonköer.

Förhoppningsvis har det lugnat sig till imorgon och man har hunnit med att ploga upp vägarna under natten. Men viktigt att ni sprider till de som det berör och har det i beräkning att det kan vara stora störningar även fortsättningsvis under veckan."

Sidansvarig: Gransäterskolan

 

Klicka för support
Stäng supportfönster