Håbo kommun logo

Telefon:

Gransäterskolan Gransätervägen1 746 52 Bålsta

Bibliotek

På skolbiblioteket har elever och lärare tillgång till såväl skönlitteratur som facklitteratur, uppslagsverk, tidskrifter och datorer med Internetuppkoppling. Håbo kommun abonnerar på ett antal databaser som kan nås från skolans alla datorer. Förmiddagarna ägnas särskilt åt schemalagd lånetid och lektioner för elever från skolår F-6.

Bibliotekarien arbetar med att stimulera läslust, läsutveckling och informationskompetens. Elever som behöver talböcker får också hjälp med detta via biblioteket.

Kontakt
Gransäterskolans bibliotekarie kan nås på telefon 0171-529 06 eller via skolans mejladress gransaterskolan@edu.habo.se.

Sidansvarig: Gransäterskolan

2018-05-30