Telefon:

Gransäterskolan Gransätervägen1 746 52 Bålsta

Maten i skolan

Vi har ett skolkök där maten till elever och personal lagas från grunden av kökspersonal som älskar matlagning. Skolans restaurang heter Fasanen.

Lunchtider

Elevernas lunchtider schemaläggs. Yngre elever äter före de äldre eleverna. De yngre eleverna har fast placering vid respektive bord och äter tillsammans med sina pedagoger. De äldre eleverna har möjlighet att själva välja platser.

Frukost i skolan

Barn som deltar i fritidsverksamhet äter även frukost och mellanmål på skolan. Elever som inte går på fritids kan äta frukost i skolrestaurangen mellan klockan 7.30 - 8.00. Frukost för elever kostar 6 kronor. Betalning endast med Swish då köket inte hanterar kontanter.

Specialkost

Har ditt barn behov av specialkost ska blanketten ”Ansökan om specialkost”PDF lämnas in varje läsår. Den ska lämnas till ansvarig lärare, kopior ska även lämnas till skolköket och till skolans elevhälsoteam. Du som vårdnadshavare ansvarar för att blanketten om specialkost fylls i korrekt och att informationen når köket. Om du har frågor kring just ditt barns allergi kontaktar du köket.

Följ Fasanen på Instagram

Ni kan följa Fasanen på Instagram och se bilder på den goda mat som serveras även om ni inte har ett Instagramkonto, www.instagram.com/fasanen_gransaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

Till höger, eller längst ner på sidan om du använder mobil, hittar du veckans meny. Där hittar du även information från kostenheten kring näringsriktig skolmat och kostenhetens miljöarbete.

Har du frågor kring skolmaten är du välkommen att kontakta vårt skolkök, telefon 0171-529 20 eller skicka e-post till kostenheten@habo.se.

Sidansvarig: Gransäterskolan

2018-11-06