Telefon:

0171-538 01 0171-538 02

Gröna Dalen Runbrovägen 10 746 80 Bålsta

Om skolan

Gröna Dalenskolan är en F-9-skola som ligger i centrala Bålsta. På skolan finns även kommunens grundsärskola. Hos oss är mångfalden viktig i vår strävan att våra elever ska nå så höga kunskapsnivåer som möjligt.

Gröna Dalenskolan är en skola vars elevantal ökar. Vi har två klasser per årskurs från förskoleklassen (F) till åk 9. En orsak till att vi växer är att det byggs bostäder nära oss och att vi är ett naturligt val av skola. Vi har också flera elever som söker sig till oss av andra orsaker, vilket vi tycker är jätteroligt. Idag går ca 520 elever på skolan.

Gröna Dalenskolans profil är Skapande och Hälsa. Vi tycker själva inte att den profilen är tillräckligt tydlig än, utan vi jobbar med att utveckla den. Läs gärna mer om vår profil häröppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Gröna Dalenskolan

2019-02-14