Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo
org.mozilla.javascript.Undefined@4ae73143
org.mozilla.javascript.Undefined@4ae73143
org.mozilla.javascript.Undefined@4ae73143
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@4ae73143
Pil ner

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-538 01 0171-538 02

Gröna Dalen Runbrovägen 10 746 80 Bålsta

Studie- och yrkesvägledning

Studie- och yrkesvägledningen i grundskolan syftar till att förbereda eleverna att kunna göra väl genomtänkta studie- och yrkesval. Ett stort val eleverna står inför i slutet av grundskoletiden är gymnasievalet. För de flesta elever mognar detta val fram över hela skoltiden.

Gröna Dalenskolans studie- och yrkesvägledare heter Jenny och är utbildad studie- och yrkesvägledare. Sedan hösten 2016 arbetar Jenny heltid på Grönadalenskolan. Hon stöttar skolans elever i deras planering av studie- och yrkesbana. Jenny arbetar både tillsammans med lärarna ute i de olika stadierna med aktiviteter och information och enskilt med eleverna i samtal. Vidare träffar Jenny i regel alla elever i årskurs nio för att reda ut eventuella frågor inför deras gymnasieval. Föräldrar som har frågor om sina barns studieplanering når Jenny lättast via mail: jenny.schneider@edu.habo.se


Till Jenny är alla elever på skolan välkomna att komma och prata om sina framtidsdrömmar. Under 2017 kommer vi att vidareutveckla arbetet med studie- och yrkesvägledning för skolans yngre elever för att studie- och yrkesvägledning ska kunna bli en röd tråd genom elevernas hela skolgång. Det ska bli kul!

Sidansvarig: Utbildning och barnomsorg

2017-07-12

Klicka för support
Stäng supportfönster