Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-529 03

Slottsskolan Slottsskogsleden21 746 96 Skokloster

Maten i skolan

Skolmaten är viktig. Vi vill på ett positivt och naturligt sätt bidra till en hälsosam livsstil med bra matvanor hos våra elever. Hos oss tillagas maten på plats och eleverna har flera rätter att välja på.

Frukost i skolan

Barn som deltar i fritidsverksamhet äter förutom lunch även frukost och mellanmål på skolan. Elever som inte går på fritids kan äta frukost i skolrestaurangen till en kostnad av 6 kronor. Frukosten finns framdukad från klockan 07.00 - 7.30. Betalning endast med Swish då köket inte hanterar kontanter.

Specialkost

Har ditt barn behov av specialkost ska blanketten ”Ansökan om specialkost” Pdf, 173.2 kB, öppnas i nytt fönster. lämnas in varje läsår. Den ska lämnas till ansvarig lärare, kopior ska även lämnas till skolköket och till skolans elevhälsoteam. Du som vårdnadshavare ansvarar för att blanketten om specialkost fylls i korrekt och att informationen når köket. Om du har frågor kring just ditt barns allergi kontaktar du köket.

Mer information

Till höger, eller längst ner på sidan om du använder mobil, hittar du veckans meny. Där hittar du även information från kostenheten kring näringsriktig skolmat och kostenhetens miljöarbete.

Har du frågor kring skolmaten är du välkommen att kontakta vårat skolkök, telefon 0171-46 43 41 eller skicka e-post till kostenheten@habo.se.

Sidansvarig: Slottsskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster