Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Välkomna till ett nytt läsår på Slottsskolan. Vi hoppas ni alla haft en skön och avkopplande sommarledighet. Augusti bjuder ju just nu på ett fantastiskt väder och det känns härligt att få starta terminen med sol och värme.

Jag heter Jessica Grym och är ny rektor på Slottsskolan. Jag har tidigare jobbat som skolledare på Västerängsskolan i Bålsta och har lång erfarenhet som både lärare och skolledare.

Förberedelserna inför läsåret har gått bra och vi har haft en mycket bra uppstart. Vi har några nya medarbetare som har börjat hos oss som vi välkomnar lite extra.

Det kommer att komma kommungemensamma riktlinjer inom kort gällande utvecklingssamtal och föräldraråd utifrån rådande situation samt riktlinjer i ämnet idrott och hälsa som Anders kommer att beskriva för er i början av terminen. Under höstterminen kommer vi inte ha föräldramöten i fysisk form. Vi kommer fortsätta med att följa rekommendationerna gällande Corona som innan sommaren för att minska smittspridning. Stanna hemma vid sjukdomssymtom, fortsätta med god handhygien, undvika stora folksamlingar och hålla avstånd. Vi behöver hålla i och hålla ut!

Det är viktigt att ni kontinuerligt uppdaterar era kontaktuppgifter. Ni loggar in via Länkportal Skola som ni hittar på skolans hemsida under www.habo.se. Dexter finns också som app. Vill du läsa mer om hur Håbo kommun hanterar personuppgifter kan du läsa mer på www.habo.se/personuppgifter.

På måndag kommer eleverna få med sig en välkomstbroschyr med viktigt information som ni behöver läsa igenom och gärna tillsammans med era barn. Där finns också skolans ordningsregler och ett förväntansdokument för er som vårdnadshavare, elev och skola. Det är viktigt att veta vilka förväntningar vi har på varandra. Detta är ett stöd för att skapa en god arbetsmiljö för oss alla och goda förutsättningar för att våra elevers utveckling.

Skoldagen börjar på måndag klockan 8.00. Eleverna går efter schemat från och med tisdag.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att ta del av vår verksamhet. Hör av er om ni har frågor och funderingar!

Med vänliga hälsningar

Jessica Grym
Rektor Slottsskolan
jessica.grym@edu.habo.se

Sidansvarig: Slottsskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster