Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Hej elever och vårdnadshavare!

Höstterminen är nu igång och ni kan följa skolans aktiviteter på Instagram och Facebook. Vi har ett fantastiskt skolkök som vi är stolta över som varje dag erbjuder två rätter, salladsbuffé, mjölk/vatten och hembakat bröd till soppan!

Utifrån rådande läge med Covid-19 kommer grundskolorna i Håbo att utgå från att höstens föräldramöten ställs in, men det är av stort värde att vi fortsätter samarbetet mellan skola och vårdnadshavare. Vi kan i vissa fall behöva kalla till ett gemensamt möte utifrån särskilda skäl och vi fattar då beslut i den enskilda frågan. Vid en sådan eventuell sammankomst följer skolan Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Utvecklingssamtal är ett viktigt möte mellan skola och hem. Även dessa möten sker digitalt om inte särskilda skäl finns. Mer information gällande utvecklingssamtalen får ni från respektive klasslärare/mentor. Vid andra typer av möten mellan skola och hem görs en bedömning om mötet behöver ske fysiskt eller på annat sätt. Vid såväl fysiska möten som digitala möten finns förhållningssätt som skolan har att utgå från. Dessa baseras på Folkhälsomyndighetens restriktioner samt kommunens förhållningssätt vid digitala möten.

Vi kommer fortsätta med att följa rekommendationerna gällande Corona som innan sommaren för att minska smittspridning: Stanna hemma vid sjukdomssymtom, fortsätta med god handhygien, undvika stora folksamlingar och hålla avstånd.

Viktigt att komma ihåg att i god tid lämna i förändringar gällande elever som går på fritids. Det är väsentligt för vår planering.

Tänk på att köra försiktigt och ha uppsyn vid våra parkeringsplatser när ni hämtar och lämnar era barn. Parkeringsplatserna är reserverade för skolans personal.

Jag hoppas att ni har tagit del av skolans förväntansdokument och skolans ordningsregler.

Det är viktigt att ni håller era kontaktuppgifter uppdaterade. Ni loggar in via Länkportal Skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som ni hittar på skolans hemsida under www.habo.se. Dexter finns också som app. Vill du läsa mer om hur Håbo kommun hanterar personuppgifter kan du läsa mer på www.habo.se/personuppgifter.Med vänliga hälsningar
Jessica Grym
Rektor Slottsskolan

Sidansvarig: Slottsskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster