Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Tack för det här läsåret

Nu har vi haft vår efterlängtade sommaravslutning på slottet! Trots det regniga vädret tycker vi det var en mycket fin och stämningsfull förmiddag tillsammans.

Vilka som blir mentorer för läsåret 22/23 har (kommer) alla vårdnadshavare få information om i mejl. Saknar ni den informationen går det bra att kontakta expeditionen på telefonnummer 0171-529 03.

Under sommaren kommer det att pågå arbete på skolgården för markarbete och installation av paviljonger som ska vara på plats till skolstart. Det kommer även att påbörjas ett arbete inomhus för att öka upp ventilationen i vissa undervisningsrum.

Skolan börjar tisdagen den 16 aug kl. 08.00 och mer information kommer ni att få från respektive mentor. Det är viktigt att alla våra elever är tillbaka i skolan vid skolstart efter ett långt sommarlov. I annat fall missar ditt barn den viktiga skolstarten och undervisningstid, vilket ger stora konsekvenser för ditt barns känsla av sammanhang, lärande och framtidsval. När ni planerar semester och andra ledigheter för familjen, behöver ni ta hänsyn till skolans läsårstider.

Under veckorna 27-31 är det jourfritids och endast anmälda barn har omsorg utifrån ordinarie regler för när man får ha omsorg på fritidshemmet.

Samtliga betyg kommer att skickas hem efter skolavslutningen.

Under kommande läsår kommer vi arbeta med enkätsvaren från elever och vårdnadshavare i olika forum och i början av terminen kommer ni att få en inbjudan till föräldramöte och föräldraråd.

Vi vill tacka alla vårdnadshavare för att ni - liksom vi - varje dag försöker göra det bästa för era barn!

Vi alla vill önska Er alla en Glad sommar!

Med vänlig hälsning

Jessica Grym
Rektor
Slottskolan

Sidansvarig: Slottsskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster