Telefon:

Västerängsskolan Idrottsvägen 5 746 80 Bålsta

Om skolan

Västerängsskolan är en skola i Bålsta. Västerängsskolan har närhet till skog, gräsplan och fina friluftsområden där elever kan leka och där vi kan ha olika utomhusaktiviteter. Här går idag cirka 500 elever från förskoleklass till och med skolår 9 samt fritidsverksamhet. Hos oss finns även kommungemensamma språkklasser med elever från årskurs 1-9.

Västerängsskolan är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas och våra prioriterade utvecklingsmål är att utveckla elevhälsoarbetet, våra lärmiljöer och det kollegiala lärandet.

Skolan har ett fint och bemannat skolbibliotek och en hög IKT-standard. Elever från år 6 har iPad 1:1 och vi siktar på utbyggnad över hela skolan.

Västerängsskolans värdegrund HJÄRTA som innebär Hjälpsamhet, Jämställdhet, Ärlighet, Respekt, Trygghet och Ansvar.

Sidansvarig: Västerängsskolan

2019-03-03