Telefon:

Västerängsskolan Idrottsvägen 5 746 80 Bålsta

Språkklasserna

Verksamheten drivs av kommunen och är placerad på Västerängsskolan. Språkklasserna har elever från förskoleklass till skolår 9. Upptagningsområdet är den egna kommunen, och, om det finns plats, kranskommunerna.

Personalen inom enheten är välutbildad och består av förskollärare, lärare, specialpedagog, speciallärare, logoped och två assistenter.

Klasserna är till för elever med kraftig försenad eller avvikande tal och språkutveckling. För placering hos oss i språkklasserna krävs en ansökan som rektor skickar till kommunens elevhälsoteam som därefter sköter eventuell placering.

Språkklasserna 0171-537 17/13

Expedition 0171-537 00

Sjukanmälan görs på https://start.ist.com/habolänk till annan webbplats alt 0171-52800

Tf. Rektor: Martin Ålheim

Biträdande rektor: Helena Lövstrand

Kontaktcenter Håbo kommun Telefon: 0171-525 00
Kontaktcenter hjälper bland annat till med inflyttningsanmälningar, ansökan om fritidshemsplats och frågor om skolskjuts.

Alla som jobbar inom skolan kan du nå genom vår EDU-adress fornamn.efternamn@edu.habo.se

Sidansvarig: Västerängsskolan

2018-08-17