Telefon:

Västerängsskolan Idrottsvägen 5 746 80 Bålsta

Organisation

Västerängsskolan leds av en rektor tillsammans med en biträdande rektor för 4-6 och 7-9 samt Språkklasser. Rektor och biträdande rektor utgör skolans ledningsgrupp tillsammans med respektive arbetslags arbetslagsledare.

Skolledning

Mette Nyboe Sandh
E-postadress: mette.nyboe-sandh@habo.se

Biträdande rektor, språkklasserna, 4-6, 7-9

Elisabeth Lindskog
E-postadresss: elisabeth.lindskog@habo.se

Skolans administration

Skoladministratör finns på skolan dagligen och nås via mejl och telefon. Skolbibliotekarien ansvarar för skolbiblioteket. Vaktmästeriet består av två vaktmästare. Skolvärden ansvarar för vårt skolcafé.

Sjukanmälan

När ditt barn är sjukt ska förälder eller annan vårdnadshavare sjukanmäla eleven före 8.00 varje sjukdag. Sjukanmälan sker genom att ringa till telefonsvararen. Du uppmanas att på telefonens knappsatser trycka in barnets personnummer.

Du kan även sjukanmäla i Länkportal skola.

Länkportal skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Elevhälsan

Skolans elevhälsa består av en specialpedagog, tre speciallärare och en lärare med specialpedagogisk kompetens, skolkurator, skolsköterska, skolpsykolog och skolläkare. Kurator, skolsköterska, skolpyskolog och skolläkare är organiserade i centrala Barn- och elevhälsoenheten inom Barn- och utbildningsförvaltningen.

Skolans organisation

• Ett lågstadie med förskoleklass- årskurs 3.
  • Ett mellanstadie med årskurs 4-6.
  • Ett högstadie med årskurs 7-9.
  • Språkklasserna med förskoleklass- årskurs 9.

Fritids

Skolan har tre fritidsavdelningar: Lillskogens fritids, Skogsgläntans fritids och Storskogens fritids.

Kontaktcenter

E-postadress: kontaktcenter@habo.se
Kontaktcenter hjälper bland annat till med inflyttningsanmälningar, ansökan om fritidshemsplats och frågor om skolskjuts.

Alla som jobbar inom skolan kan du lätt nå genom vår EDU-adress fornamn.efternamn@edu.habo.se

Sidansvarig: Västerängsskolan