Telefon:

Västerängsskolan Idrottsvägen 5 746 80 Bålsta

Organisation

Västerängsskolan leds av en rektor som tillsammans med tre biträdande rektorer för fritids och F-3, 4-6 och 7-9 samt Språkklasser. Rektor, biträdande rektorer och arbetslagsledare utgör skolans ledningsgrupp.

Skolans administration består av två skoladministratörer, en administratör med ansvar för elevadministration och en för personaladministration och ekonomi, en bibliotekarie med ansvar för skolbiblioteket samt en skolvärd. Vaktmästeriet består av två vaktmästare som även bistår förskolorna Ellensborg och Backsippan.

Skolans elevhälsa består av tre lärare med specialpedagogisk kompetens, en kurator, en skolsköterska, skolpsykolog och skolläkare. Kurator, skolsköterska, skolpyskolog och skolläkare är organiserade i centrala Barn- och elevhälsoenheten på Barn- och utbildningsförvaltningen.

Skolan har fyra arbetslag:

• Fritids, förskoleklass, åk 1-3. Arbetslaget för Fritids och F-3 består av tre arbetsgrupper; en arbetsgrupp för fritids, en arbetsgrupp för förskoleklass och åk 1 samt en arbetsgrupp för åk 2 och åk 3.
  • Åk 4-6
  • Åk 7-9
  • Språkklasser

Mer information hittar du under varje verksamhet i menyn till vänster eller klicka på enheten.

Sidansvarig: Västerängsskolan

2019-03-03