Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

 Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-529 72

Vibyskolan Skolhyddan, Kalmarleden 746 37 Bålsta

Nyhetsarkiv Vibyskolan

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.


 • Tack vårdnadshavare, för gott samarbete och engagemang
  Vi som arbetar inom barn- och utbildningsförvaltningens alla skolformer, vill tacka dig som vårdnadshavare för gott samarbete och engagemanget under året. Vi önskar dig och dina en skön sommar!
  Läs mer

 • Brev i juni från verksamhetschefen för grundskolorna
  Här kan du som vårdnadshavare läsa ett brev från Malin Olsson, som är verksamhetschef för grundskolorna i Håbo. Hon berättar mer om underättelsen från Arbetsmiljöverket och vad som sker framöver på Vibyskolan. Välkommen att kontakta Malin eller tf. rektor om du har frågor.
  Läs mer

 • Brev i maj från verksamhetschefen för grundskolorna
  Här kan du som vårdnadshavare läsa ett brev från Malin Olsson, som är verksamhetschef för grundskolorna i Håbo. Hon presenterar sig och svarar på frågor efter ett inslag i media. Välkommen att kontakta Malin eller tf. rektor om du har frågor.
  Läs mer

 • Felaktigt belopp på fakturor för maj - gäller fritids   
  Det har uppstått ett fel i faktureringen av barnomsorgsavgift för maj månad (för förskola och fritids.) På fakturorna står det dubbla rader och belopp. Det är felaktigt.
  Läs mer

 • Inspektion genomförs på Vibyskolan
  Onsdagen den 11 maj gjorde Arbetsmiljöverket, representanter från barn- och utbildningsförvaltningens ledning samt representanter från facket ett besök på Vibyskolan. En inspektion av arbetsmiljön utfördes.
  Läs mer

 • Information om bygge av LSS-boende i Vibyområdet
  Håbo kommun bygger ett LSS-boende på ängen vid Frejas väg vilket påverkar trafiken och personer som går i området vid Viby.
  Läs mer

 • Nu kan ditt barn få vaccin mot TBE gratis
  Nu har barn och unga som är 3–18 år möjlighet att vaccinera sig mot TBE gratis. Det gäller barn och unga som är folkbokförda i Uppsala län. Du kan boka tid via 1177.
  Läs mer

 • Är ditt barn orolig på grund av omvärldsläget?
  Omvärldsläget i Europa är mer spänt än på länge. Barn och ungdomar är ofta väl medvetna om vad som händer i vår omvärld genom att de lyssnar på nyheter, pratar med kompisar och läser inlägg på sociala medier. Du som vårdnadshavare kan stötta ditt barn genom att lyssna och prata om det som händer.
  Läs mer

 • Redovisning av långtidsmätningar i gamla Vibyskolan
  Nu är långtidsmätningarna av radon i gamla Vibyskolan genomförda. Arbetsmiljöverket meddelar att Håbo kommun uppfyller alla krav som tidigare ställts gällande arbetsmiljön och avslutar ärendet 24 februari 2022.
  Läs mer

 • Tänka-Räkna-Resonera-modellen”TRR” ska lyfta matematikundervisningen i grundskolorna
  Visste du att?
  Tänka-Räkna-Resonera ”TRR är en modell för matematikundervisning som tagits fram av Nationellt Centrum för Matematikutbildning och Sveriges Kommuner och Regioner. Genom att erbjuda stöd, ledning och material till Sveriges lärare, vill man höja kompetensen och öka kvaliteten på undervisningen.

  Läs mer

 • Arbetsmiljöverket godkänner åtgärder och långtidsmätningen av radon ska redovisas
  Arbetsmiljöverket bedömer att tidigare krav om åtgärder som de ställt gällande arbetsmiljön på gamla Vibyskolan har uppfyllts. I nästa steg ska resultatet av långtidsmätningarna som genomförts i 90 dagar redovisas. Resultatet redovisas senast 23 februari.
  Läs mer

 • Samtal om Vibyskolans framtid
  Den 2 november träffades rektor Göran Haraldsson, representanter från Vibyskolans personal, förvaltningschef Stefan Grybb och ordförande för barn- och utbildningsnämnden Carl-Johan Torstensson på Vibyskolan för att samtala om framtiden.

  Läs mer

Sidansvarig: Vibyskolan

Klicka för support
Stäng supportfönster