Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Framsteget

Framsteget är till för dig som är 20-29 år och behöver stöd från flera myndigheter och vårdgivare för att närma dig arbete eller studier. På framsteget samarbetar vi med bland annat Arbetsförmedlingen, vårdcentraler, psykiatrimottagningen, socialtjänsten, skolan och Försäkringskassan.

Verksamheten Framsteget finansieras av Samordningsförbundet i Uppsala län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och har funnits sedan 2018. Inom framsteget finns det två olika insatser: Framsteget och Samordningsteamet

Framsteget - För dig mellan 20-29 år som inte pluggar eller jobbar

Framsteget är för dig som är 20-29 år och det behövs ingen remiss för att delta. Här arbetar en arbetsförmedlare och en unga-vuxen coach tillsammans för att hjälpa dig vidare till arbete eller studier. Du kan få hjälp att hitta en praktikplats, att söka jobb eller att komma tillbaka till studier. Här vill vi vara ditt bollplank och vår inställning är att inga idéer, frågor eller funderingar är konstiga eller fel. Framsteget jobbar med cirka 50 individer per år.

Så här når du oss på Framsteget

Kontakta oss, så bokar vi ett möte där vi berättar vad vi kan hjälpa dig med. Med oss kan du bolla dina idéer och tankar. Vi vill öka dina chanser att lyckas!

Samordningsteamet

Samordningsteamets mål är att vi tillsammans med dig hittar nästa lilla steg mot arbete eller studier och består av coachning under 3-6 månader. Vi jobbar med tjugo individer per år. För att få delta i samordningsteamet behöver du en remiss från en handläggare eller vårdgivare som du har kontakt med.

Kontaktuppgifter

Unga-vuxen coach
Peter Ryman
E-post: peter.ryman@habo.se

Arbetskonsulent
Charlotta Havaas
E-post: charlotta.havaas@habo.se

Insatsansvarig och rehabcoach
Anna-Lena Bäckvall Hallin
E-post: anna-lena.backvall-hallin@habo.se

Rehabcoach
Ulrika Wallin
E-post: ulrika.wallin@habo.se

Är du mellan 16-19 år och har avslutat grundskolan, men inte börjat eller gått klart gymnasiet? Du kan få stöd och vägledning av kommunens KAA studie- och yrkesvägledare.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster