Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

 Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-525 00

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Nyhetsarkiv Fridegårdsgymnasiet

Senaste nyheterna


 • Skolcaféet - En viktig mötesplats för elever och personal
  Fridegårdsgymnasiets skolcafé är en uppskattad och viktig mötesplats för både elever och personal. Det har blivit en ”social hubb” som öppnar för spontana samtal och samarbeten mellan vuxna och unga vuxna på gymnasiet.
  Läs mer

 • Teknikelever samarbetar med arkitekt "Har fått upp ögonen för yrket"
  Gymnasieelever som läser teknikprogrammet med inriktningen design och produktutveckling arbetar med riktiga designuppdrag, i samarbete med Tengbom arkitekter. De får träna på hela designprocessen från idé till färdigt koncept. Det har väckt intresset för arkitektyrket hos flera av eleverna.
  Läs mer

 • Årets studentavslutning genomförs 3 juni
  Fredagen den 3 juni är det äntligen dags för våra studenter att springa genom Fridegårdsgymnasiets entré och ut i sommaren.
  Läs mer

 • Sommarjobb till elever på barn- och fritidsprogrammet - ska leda barn och unga
  Eleverna som studerar på barn- och fritidsprogrammet i årskurs två har möjlighet att söka sommarjobb i Ung Håbos nya aktivitetspark. Sommarjobbarna kommer att driva parken med aktiviteter för barn och ungdomar. Mycket av arbetet är direkt kopplat till utbildningen som har visat sig vara eftertraktad på arbetsmarknaden.
  Läs mer

 • Dags för UF-mästerskap!
  Den 16 mars var det mästerskap i Ungt Företagande i Uppsala län - EPR2022. Totalt 13 UF-företag från Fridegårdsgymnasiet tävlade i olika kategorier. Fridegårdsgymnasiet vann fina priser och gick vidare till SM för nionde året i rad.
  Läs mer

 • Åsa Sociologi utmanar eleverna
  Åsa Tinnerholm är utbildad gymnasielärare och undervisar dagligen i samhällskunskap, sociologi och religion på Fridegårdsgymnasiet. Genom åren har hon samlat på sig goda kunskaper inom jämställdhet och kvinnofridsrelaterade frågor. Nu ska hon delta på Sociologidagarna på Uppsala universitet och hålla anförande i frågan - Hur får vi in kvinnorna i vår undervisning?
  Läs mer

 • Är din ungdom orolig på grund av omvärldsläget?
  Omvärldsläget i Europa är mer spänt än på länge. Ungdomar är väl medvetna om vad som händer i vår omvärld genom att de lyssnar på nyheter, pratar med kompisar och läser inlägg på sociala medier. Du som är vårdnadshavare kan stötta din ungdom genom att lyssna och prata om det som händer.
  Läs mer

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster