Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Helena Anderstedt tar över som rektor på Fridegårdsgymnasiet och Håbo vuxenutbildning

Helena Anderstedt tar över som rektor på Fridegårdsgymnasiet och Håbo vuxenutbildning

Helena Anderstedt som idag har rollen som biträdande rektor på Fridegårdsgymnasiet tar över ansvaret som rektor den 1 maj. De senaste fem åren har hon arbetat som programansvarig, biträdande rektor och haft ansvar för elevhälsan på de nationella programmen på gymnasiet.

–Jag är glad och stolt över förtroendet jag fått i rollen som rektor. För mig är det viktigt med starkt elevfokus och min ambition är att fortsätta vara närvarande i verksamheten även som rektor. Vi som arbetar på gymnasiet kommer fortsätta arbetet med att utveckla verksamheten tillsammans, säger Helena.

Just nu ser arbetet på gymnasiet annorlunda ut på grund av situationen med Coronavirus och personal och elever som jobbar på distans.
–Mycket av mitt arbete just nu handlar om att lösa utmaningar i verksamheten och stötta kring våra elever så att de får kunskap och lär sig så mycket som möjligt. Jag saknar mina kollegor och eleverna väldigt mycket. De gör alla ett fantastiskt jobb där hemma.

Tidigare rektor går över i rollen som verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning

När Helena Anderstedt tar över rollen som rektor den 1 maj går tidigare rektor Catharina Wakim över i rollen som verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning.

Catharina Wakim säger:
–Jag är mycket nöjd att Helena tar över rollen som rektor på Fridegårdsgymnasiet. Hon är lösningsfokuserad och väl förankrad i ett pedagogiskt och tillitsbaserat ledarskap. Jag vill tacka alla professionella och generösa lärare, elevassistenter, skolledning och all administrativ personal för den fantastiska resa vi gjort tillsammans med att förflytta Fridegårdsgymnasiet till en attraktiv skola med goda resultat och en god arbetsmiljö under min tid som rektor.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster