Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Inför skolstarten 12 januari - distansundervisningen fortsätter

Den 17 december beslutade regeringen att distansundervisningen fortsätter fram till 24 januari. Distansundervisningen gäller alla nationella program på Fridegårdsgymnasiet, med vissa undantag. Distansundervisningen kommer att ske enligt ordinarie schema och kurserna fortsätter.

Friska elever kan återvända till skolan för att hämta material och verktyg eller skicka en frisk person att hämta, efter kontakt med sin mentor. Lärare registrerar närvaro för elever vid distansundervisning.

Undantag

Gymnasiesärskolan, Introduktionsprogrammen samt vissa andra elever kommer att undantas från distansundervisning och få undervisning i skolan. Vissa examinationer samt enstaka praktiska moment, som inte går att utföra på distans, utförs i skolan.

Information från skolan

Elever kommer att få information från skolledningen löpande via Teams, skolans interna informationskanal. Eleverna kommunicerar med mentorer och undervisande lärare om undervisningen via Teams eller mail. Vårdnadshavare får primärt information från skolan via vår webbsida fridegårdsgymnasiet.se.

Lunchlådor

Lunchlådor kommer att erbjudas till elever som deltar i schemalagd distansundervisning. Anmälan och mer information om detta är publicerat 8 januari på elevernas sida i Teams.

Efteranmälan för lunchlådor kommer att erbjudas till elever som deltar i schemalagd distansundervisning som ännu inte har anmält sig per 12/1. Sista frist för efteranmälan för lunchlådor är den 14/1 klockan 18.00. Eleverna anmäler sig i Teams via ett formulär. De elever som anmäler sig får information om var och när lunchlådor kan hämtas.

Tillsammans kan vi hjälpa våra ungdomar

Du som är vårdnadshavare har en viktig roll i att stödja din ungdom i situationen med distansundervisning. Din ungdoms gymnasieutbildning pågår nu och det är viktigt att den fortsätter på distans. Skolledningen arbetar vidare med att säkerställa elevernas undervisning blir så bra som möjligt under rådande omständigheter.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Helena Anderstedt.

Sidansvarig: Fridegårdsgymnasiet

Klicka för support
Stäng supportfönster