Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Vi erbjuder högskoleförberedande program, yrkesförberedande program, AST-anpassade program, introduktionsprogram och olika valbara kurser/individuellt val, exempelvis språkkurser, ensemble, idrott och hälsa eller kurs i entreprenörskap. Du ansöker till Fridegårdsgymnasiet åk. 1 genom Gymnasieantagningen. Om du redan går gymnasiet och vill byta skola så kontaktar du vår studie- och yrkesvägledare.

Är du en social person som tycker om människor? Vill du arbeta med att utveckla och leda andra i framtiden? Då kanske barn- och fritidsprogrammet är något för dig?

Barn- och fritidsprogrammet

Drömmer du om att starta ett eget företag? Eller lära dig mer om juridik? Då kanske ekonomiprogrammet är något för dig?

Ekonomiprogrammet

Är du intresserad av världen runt dig och hur samhället i Sverige och världen fungerar? Vill du ha en bra grund för studier på universitet eller högskola efter gymnasiet? Då är kanske samhällsvetenskapsprogrammet rätt val för dig?

Samhällsvetenskapsprogrammet

Gillar du naturvetenskapliga ämnen? Funderar du på att bli ingenjör, veterinär, biolog, läkare, forskare eller kanske vetenskapsjournalist? Naturvetenskapsprogrammet är en bred och spännande utbildning som ger dig behörighet till de flesta universitet och högskolor.

Naturvetenskapsprogrammet

Är du intresserad av problemlösning, teknik och teknikutveckling? Vill du studera vidare till ingenjör eller något annat teknikyrke? Då kanske teknikprogrammet är något för dig.

Teknikprogrammet

AST-programmen är för dig som har en neuropsykiatrisk diagnos inom autism och vill studera vidare på högskola eller universitet. På AST-programmen kan du studera ett nationellt program med eller utan anpassad studiegång. Du har tillgång till speciallärare eller ämneslärare som anpassar undervisningen tillsammans med dig. Undervisningen sker på individnivå eller i mindre grupper.

AST-prorgammet

Behöver du komplettera dina grundskolestudier, förbereda dig inför ett nationellt program eller för arbetslivet? Välkommen till oss! Introduktionsprogrammen på Fridegårdsgymnasiet förbereder dig inför ditt äventyr - framtiden.

Introduktionsprogrammen

Gymnasiesärskolan består av nationella och individuella program. Här får du en bra grund för att studera vidare, söka arbete och delta aktivt i samhällslivet.

Gymnasiesärskolan

Är du musikintresserad och vill utveckla dig inom musik? Vi erbjuder fantastiska möjligheter till att utveckla ditt musikintresse! Hos oss kan välja att läsa musikkurser som individuellt val och delta på skolans olika konsertevenemang.

Musikkurser

Fridegårdsgymnasiet är en ledande skola i Uppsala län när det gäller entreprenörskap i skolan. På ekonomiprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet får du möjlighet att vara med på konceptet Ung Företagsamhet - UF.

Ungt företagande UF

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster