Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Malin Olsson blir ny verksamhetschef för grundskolorna i Håbo

Malin Olsson har rekryterats som ny verksamhetschef för grundskolorna i Håbo. Hon kommer närmast från en rektorstjänst inom kommunen och har många års erfarenhet av pedagogiskt ledarskap.

– Jag känner mig förväntansfull och väldigt taggad inför uppdraget. Det är en möjlighet för mig att fortsätta arbeta med att göra Håbos grundskolor till de allra bästa, men på en mer övergripande nivå. Att få göra det tillsammans med alla briljanta skolledare och kollegor i förvaltningen, det ser jag fram emot, säger hon.

Malin är grundskollärare i botten och har arbetat som skolledare sedan 2010. Sedan augusti 2018 har hon varit rektor på Gransäterskolan i Håbo. Nu fortsätter hon sin utvecklingsresa inom barn- och utbildningsförvaltningen.

– Min ambition är att bygga vidare på allt det goda som finns. Det pågår många viktiga utvecklingsarbeten i våra verksamheter. Det ska också bli roligt att få samarbeta med andra förvaltningar. Jag kommer göra mitt allra bästa för att våra elever ska få så bra förutsättningar som möjligt att lyckas i skolan.

Malin Olsson tillträder som verksamhetschef för grundskolorna 4 april 2022.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster