Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Här formas morgondagens matematikundervisning

Linda, Mari, Reetta-Liisa och Kängurun på Matematikbiennalen

Håbos matematikutvecklare besöker Matematikbiennalen tillsammans med sina lärarkollegor. De träffar andra lärare, skolledare, forskare och matematikintresserade. Under två dagar fyllda med aktuella seminarier, utställningar och workshops får de möjlighet att inspirera andra, kompetensutveckla sig, lära känna nya kollegor från hela landet och påverka framtidens undervisning.

– Idag har vi pratat matematik med kunniga kollegor från hela landet. Det är både spännande och viktigt att vi är med och formar arbetet framåt. Vi märker att vi är på god väg i Håbo. Vi kommer fortsätta arbeta för en god lärmiljö för alla våra elever. Det mest unika inslaget på eventet var nog ändå ”dansmatte” som var en ögonöppnare för oss! säger Mari Björinder, matematikutvecklare och NTA-samordnare i Håbo kommun.

Vad är Matematikbiennalen?

Det är en återkommande kongress som genomförs vartannat år på olika platser i Sverige. Under två dagar fyllda av seminarier, utställningar och workshops ges deltagarna möjlighet att inspirera andra, kompetensutveckla sig, lära känna kollegor från hela landet och vara med och påverka framtidens matematikundervisning.
Läs mer om Matematikbiennalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster