Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Malin Olsson - ny rektor på Gransäter

Malin Olsson, ny rektor på Gransäterskolan

Malin Olsson är Gransäterskolan nya rektor, hon ser fram emot att få vara med och bidra till att göra Gransäterskolan till Håbos bästa skola. Malin kommer närmast från Uppsala Enskilda skola där hon har arbetat som lärare, biträdande rektor och de senaste fyra åren som rektor.

Malin har tidigare arbetat som rektor på en grundskola som drivs av Stiftelsen Liten Lär och har knappt 25 års erfarenhet av skolans värld. Hon gjorde sin första dag som rektor på Gransäterskolan den 14 augusti och fick då träffa sina nya medarbetare, ett möte som hon beskriver som härligt och med mycket energi.

” Det ska bli väldigt spännande att få arbeta på en skola som har hela spannet från förskoleklass till åk 9. Det ger bra förutsättningar att skapa en röd tråd genom alla årskurser, i syfte att skapa en meningsfull, inspirerande och trygg skola för alla våra elever.”

På sin lediga tid gillar hon att springa, gärna i sällskap med sin hund. Det blir även en och annan timme vid sidan av fotbollsplanen när sönerna spelar. När hon har tid över läser hon gärna böcker och har precis läst klart Kazuo Ishiguros ”Återstoden av dagen”, men närmaste tiden blir det förmodligen mest kurslitteratur. – I höst ska jag läsa en fortbildningskurs för rektorer, säger Malin.

”Jag vet att det har satts igång en hel del utvecklingsarbete på skolan som jag vill ta del av och hjälpa till att hålla i och genomföra, för att sedan kunna utvärdera och analysera utfallet tillsammans med medarbetarna. Jag har också stora förväntningar på vad jag kan bidra med till Gransäterskolans utveckling för att vi ska vara Håbos bästa skola!”

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

2018-08-30

Klicka för support
Stäng supportfönster