Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Håbo kommun gratulerar pristagare Annika Sjödahl på Gröna Dalenskolan

Kommundirektör Tobias Arvidsson och Annika Sjödahl, pristagare till Svenska Akademiens svensklärarpris 2020 och lärare på Gröna Dalenskolan.

Idag, tisdag den 19 maj, har kommundirektör Tobias Arvidsson gratulerat Annika Sjödahl som har utsetts av Svenska Akademien att ta emot Svenska Akademiens svensklärarpris 2020. Blommorna och gratulationerna är från Håbo kommun som arbetsgivare där Tobias Arvidsson representerar kommunledningen i sin roll som kommundirektör.

Det är fantastiskt roligt att Annika har fått det här priset och utmärkelsen. Givetvis vill vi också gratulera Annika till detta, säger Tobias Arvidsson, kommundirektör.

Bakgrund

Den 18 maj, meddelande Svenska Akademien att de utser Annika Sjödahl, lärare på Gröna Dalenskolan att ta emot Svenska Akademiens svensklärarpris 2020. Tillsammans med tre andra lärare i landet är Annika en av pristagarna.

Priset delas ut till lärare som ”genom sin gärning stimulerat intresset för svenska språket och litteraturen”. Prisbeloppet är 50 000 kronor vardera. Dessutom får Gröna Dalenskolan 30 000 kronor där pengarna ska användas för att stärka svenskämnet och uppmuntra elever och lärare på skolan.

Klicka här för att läsa mer.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster