Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Stefan Grybb - ny barn- och utbildningschef

Den 17 augusti tillträde Stefan Grybb tjänsten som förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen. Vi önskar Stefan välkommen till Håbo kommun! Här berättar han om sin bakgrund, de värderingar som driver honom och om sitt fokus den närmaste tiden.

Med inspiration från Håbos vision, och med privata upplevelser av kommunen, vill jag bidra till Håbos framtida utveckling. Här vill jag vara en del i lagarbetet kring barn- och utbildningsförvaltningens utveckling. Tillsammans kan vi göra skillnad för kommunens invånare och medarbetare.

I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med barns och vuxnas lärande, från kolloledare till förvaltningschef. Min tro på allas lika värde och individens unika utvecklingsförmåga har drivit mig till olika chefs- och ledarpositioner inom förenings- och yrkeslivet. Det har bland annat gett mig en ökad helhetssyn av kommuners komplexitet, vikten av dialog, samarbete, demokrati, hållbar utveckling samt systematiskt kvalitetsarbete/arbetsmiljöarbete. Tålamod och en dos av humor är också viktiga ingredienser som hjälper oss att utvecklas tillsammans.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster