Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Fridegårdsgymnasiet övergår till distansundervisning från och med 7 december

Den 3 december 2020 meddelade statsministern att alla gymnasieskolor i Sverige ska övergå till distansundervisning. Fridegårdsgymnasiet ställer om och går över till distansundervisning från och med 7 december.

Distansundervisningen gäller alla nationella gymnasieprogram på Fridegårdsgymnasiet utom AST. Distansundervisningen kommer att ske enligt ordinarie schema och kurserna fortsätter. Skolan stänger inte. Undervisningen fortsätter på distans.

Eleverna tar med material och datorer hem senast 4 december

Samtliga berörda elever tar med sig sina böcker och datorer hem fredagen 4 december. Friska elever kan återvända till skolan för att hämta sina läroverktyg eller skicka en frisk person att hämta verktyg och material, efter kontakt med sin mentor. Lärare registrerar närvaro för elever vid distansundervisning.

Information från skolan

Elever kommer att få information löpande via Teams (skolans interna informationskanal) samt kommunicerar med mentorer och undervisande lärare om undervisningen. Vårdnadshavare hittar främst information på vår webb fridegårdsgymnasiet.se.

Lunchersättning kommer att betalas ut i någon form.
Mer information om detta kommer senare.

Undantag

Gymnasiesärskolan, Introduktionsprogrammen och vissa andra elever kommer att undantas från distansundervisning och få närundervisning. Nationella prov, vissa examinationer samt enstaka praktiska moment som inte går att utför på distans utförs i skolan.

– Du som är förälder eller vårdnadshavare har en viktig roll i att stödja din ungdom i situationen med distansundervisning. Din ungdoms gymnasieutbildning pågår nu och det är viktigt att den fortsätter även på distans. Skolledningen arbetar vidare med att säkerställa elevernas undervisning som har hög prioritet. Det är utmanande tider men tillsammans kommer vi att klara detta, hälsar skolledningen.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Utbildning och barnomsorg

Klicka för support
Stäng supportfönster