Håbo kommun logo

2015-12-17
Ingress

Logotyp

Kommunvapnet och Håbo kommun som namn är den gemensamma symbolen för Håbo kommun och är varumärkesskyddat.

Du ska behandla vapnet och namnet som en hel bild. Du får alltså inte stycka upp kommunvapnet och namnet. Kommunvapnet får inte förvanskas eller användas på ett oseriöst sätt.

Vill du ladda ner vår logotyp hittar du dem i fliken till vänster under "Logotyper för nedladdning". »

Frizon

Frizonen är den minsta ytan som ska hållas fri från text eller annan grafik runt logotypen. Det är alltid bra att ha mycket luft runt logotypen. Då syns den bättre och det skapar en större tydlighet.

Här ser du hur stor frizonen runt logotypen ska vara som minimum.

0 av 4 gillar detta

Sidansvarig: Ida Ingemarsson