Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Publiceringsdatum:

Dan Hallman utsedd till Årets Företagare i Håbo 2023

Dan Hallman, som är VD och ägare av Elteknikgruppen i Mälardalen AB, fick i veckan motta pris som Årets Företagare av Företagarna Håbo. Jurymedlemmar och representanter från Håbo kommun var på plats och grattade.

Titeln som Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Förutom att vara majoritetsägare och ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning bedöms de nominerade företagen på tre punkter:

  • Ledare och förebild
  • Kreativitet och innovation
  • Lönsamhet och tillväxt

I Håbo består årets jury av Företagarna Håbos ordförande Malin Bergman Solming från InfraGeoTech, Anna Karlsson, Handelsbanken Bålstas kontorschef, Joakim Kilgren, Sparbanken Enköpings företagschef, samt Paul Silander, VD och ägare av Skubbet AB, som blev Årets Företagare 2022.

Elteknikgruppen, som fortfarande verkar även under det lokalt förankrade namnet Bålsta Elteknik, är ett företag som hjälper både företag och privatpersoner med olika typer av elinstallationer. Sedan Dan förvärvade företaget 2014 har det bland annat utsetts till ett Superföretag av tidningen Veckans Affärer. I Elteknikgruppens vision, presenterad på företagets webbplats, ligger fokuset på tillväxt, samarbeten med andra aktörer och stöd för kreativitet och utveckling hos företagets anställda. 

Motiveringen för Dan Hallman som Årets Företagare lyder:

Dan driver ett väletablerat företag i Håbo som erbjuder elinstallationer till både privatpersoner, offentliga verksamheter och företag. Efter ett väl genomfört förvärv har han dessutom utökat verksamheten till Järfälla kommun. Med en över tid god ekonomi, ett driv att ständigt utveckla verksamheten, en förmåga att anpassa sig efter omvärldens förutsättningar och ett stort engagemang kring alla näringslivsfrågor är han en självklar kandidat till priset.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster