Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Om webbplatsen

I juni 2015 lanserades Håbo kommuns nya webbplats som anpassar sig efter olika skärmstorlekar. Vi vill att du som besöker håbo.se ska erbjudas en användarvänlig upplevelse oavsett om du använder en smart telefon, surfplatta eller dator.

Navigering

Nya Håbo.se har en navigationsstruktur som är framtagen i ett projekt tillsammans med ett trettiotal andra kommuner. Omkring ett hundratal kommuner i landet använder sig av strukturen som bygger på användartester och utgår från hur besökare förväntar sig att hitta information, snarare än hur kommunen är organiserad. 

Anpassad till din smarta telefon och surfplatta

Nya Håbo.se är responsiv vilket innebär att webbplatsen anpassar sig efter olika skärmstorlekar. Målet är att webbplatsen ska erbjuda en användarvänlig upplevelse oavsett om du som besökare använder en smart telefon, surfplatta eller dator för ditt besök.

E-tjänster och blanketter

Under sidan ”E-tjänster och blanketter” har vi samlat kommunens alla e-tjänster och blanketter. Aktuell e-tjänst och/eller blankett finns även på respektive webbsida med information om ämnet. Den här delen av webbplatsen kommer löpande att utvecklas utifrån de nya e-tjänster som införs i kommunen.

Webbläsare

Håbo.se är utvecklad för att fungera bra i aktuella versioner av webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome, Firefox samt Safari och tillhörande mobila motsvarigheter.

Bildanvändning

Håbo kommun eller namngiven fotograf(där det förekommer) äger rätten till bilder och grafik på webbplatsen. Det är inte tillåtet att ladda ner bilder för användning på andra webbplatser eller i andra medier utan tillstånd från Håbo kommun.

Sidansvarig: André Karlsson

2018-05-23

Kommun och politk

Klicka för support
Stäng supportfönster