Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Internationell rytm på Morgonsoffan

Hösten inleddes med en efterlängtad Morgonsoffa på Skokloster Wärdshus under fredagsmorgonen. Det bjöds på god frukost, härlig samvaro och ett fullspäckat program med bland annat låtskrivaren Peter Boström, som gav en glimt av sin internationella låtskrivarframgång.

Morgonsoffan är en mötesplats där företagare, politiker och tjänstepersoner från Håbo kommun träffas, nätverkar och lyssnar på aktuella föredrag blandat med presentationer av olika företag. Morgonsoffan arrangeras några gånger om året på olika platser i Håbo kommun.

Höstens första Morgonsoffa i Skokloster Wärdshus leddes av programledaren Julia Rosqvist och inleddes med en intervju med kommundirektören Teresa Zetterblad och kommunstyrelsens ordförande Catherine Öhrqvist (M). Med van hand intervjuade Julia deltagarna och bjöd på många skratt. Låtskrivaren och Bålstabon Peter Boström gav en glimt av sin framgångssaga med segerlåtar både i Melodifestivalen och Eurovision. I år är det dessutom 20 år sedan hans första låt kom med i Melodifestivalen.

Det var en lättsam och varm tillställning med cirka 50 deltagare, där det blev tydligt att Håbo kommun också kan stoltsera både med verksamheter och företagare som tagit sitt arbete och idéer utanför kommungränsen och internationellt. På plats var bland annat artdirector Kjell-Vidar Åhman, Innocode, som hjälper företag med marknadsföring både inom och utom landet. Skokloster Kafferosteri och Café håller till vid Skoklostermacken, och de berättade bland annat att de bakar eget surdegsbröd till flera slott i regionen.

Vi kickade igång hösten med ett fantastiskt frukostmöte med brett program. Roligt att vi har så många proffsiga företag i Håbo kommun, som når ut så brett, säger Ulrika Adolfsson, tillförordnad näringslivschef.

Även Almi, som erbjuder gratis rådgivning och utbildning till företagare, var på plats och pratade om hur de kan hjälpa företagare att öka sin lönsamhet och bli mer hållbara i sin verksamhet. De kommer också att bjuda in till ett frukostmöte den 7 september i Håbo kommunhus. Läs mer Hållbarhetsfrukost i Bålsta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Morgonsoffan avslutades med presentation av de tre nominerade till Årets entreprenör, som delas ut av Håbo Företagare. Vinnaren tillkännages på Företagarfesten fredag den 29 september.

Håll dig uppdaterad vilka evenemang och nyheter som finns i Håbo kommun.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster