Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbo kommuns placering i Svenskt näringslivs undersökning

Svenskt näringsliv presenterar idag 20 september resultatet av årets kommunranking för företagsklimatet i landets alla kommuner. Håbo kommun hamnar på plats 212. Kommunen ligger på femte plats av länets åtta kommuner.

Varje år bedömer Svenskt Näringsliv företagsklimatet i landets alla kommuner. I rankingen bedöms företagens egen upplevelse genom en enkätundersökning. Svenskt Näringsliv tittar bland annat på nyföretagandet, infrastruktur, antal kommunala entreprenader, relationen mellan antal invånare och arbetsplatser.

I årets enkät i Håbo kommun svarade totalt 85 av cirka 2 300 företag på enkäten, vilket motsvarar endast ca 3,7% svar.

Vi har påbörjat ett bra arbete men det kommer att ta tid innan vi ser resultatet med ett bättre företagsklimat i kommunen. Jag önskar att fler företagare tar chansen att svara på enkäten när den ges ut i början av året, så vi och Svenskt näringsliv får ett bredare underlag att jobba med, säger Ulrika Adolfsson, tillförordnad näringslivschef.

Enkätsvaren ger värdefulla insikter om det aktuella läget för företagsklimatet i Håbo och ger förslag på hur kommunen kan fortsätta att förbättra det.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster