Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Företagare svarar på hur Håbo kommun kan bli bättre

Varje år skickar Svenskt Näringsliv ut en enkät till företagare i landets kommuner om hur det är att driva företag i sin kommun. I januari skickades årets enkät ut och nu är det hög tid att svara. Av Håbo kommuns cirka 3500 företagare har enkäten skickats till ett urval av 200. Har du fått enkäten, svara och bidra till att vi tillsammans blir bättre.

Svenskt Näringslivs enkätundersökning 2024 pågår mellan den 2 januari och 1 april. Svaren ligger till grund för att vi som kommun ska kunna förbättra vår service och kommunikation gentemot företagen. Ju högre svarsfrekvens desto större möjlighet har Håbo kommun att veta vad kommunens företagare behöver. Det skapar också en bättre grund för utvecklingen av näringslivet i Håbo kommun.

Ny tillväxt- och kommunikationsenhet – tillsammans blir vi bättre

Sedan 1 januari 2024 har Håbo kommun en ny tillväxt- och kommunikationsenhet, som arbetar intensivt med frågor som rör näringsliv, besöksnäring, kultur och att lyfta kommunens unika tillgångar. Det är en del i ett större arbete med att skapa en hållbar kommun för hela livet. Som en del i att växla upp arbetet för en mer företagsvänlig kommun blir underlaget från årets enkät från Svenskt näringsliv en viktig del i det fortsatta arbetet med att bli bättre – för medborgare och företag. Vi hoppas nu på många svar, som vi kan jobba vidare med.

Läs mer om undersökningen

Är du mer nyfiken på Svenskt Näringsliv och undersökningen. Läs mer!Var med och skapa ett starkt företagsklimat i Uppsalaregionen (svensktnaringsliv.se) Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster