Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbos företagare fick pris

Tre lokala företag tog emot priser på Håbos företagsfest i fredags.

I fredags gick Företagarfesten i Håbo av stapeln på Aronsborg konferenshotell, där kommunens företagare samlats för att ha fest och uppmärksamma framgångsrika och inspirerande entreprenörer. Festen arrangerades av de tre föreningarna Håbo Företagare, Företagarna i Upplands Bro-Håbo och HQF, Håbo Qvinnors Företagsnät och ett 130-tal gäster var på plats. Tre priser delades ut under kvällen, ett från vardera föreningen.

Håbo Kvinnors Företagsnätverks pris Årets Spira, gick till Mona Lindström och företaget Grannvård, som erbjuder professionell hemvård enligt en särskild modell från Holland. Sedan starten 2011 har företaget växt och utvecklats till tre sammansvetsade team som arbetar med unika lösningar utifrån varje kunds behov. Övriga nominerade var Kvinnojouren Olivia och Malin Bergman Solming på InfraGeotech.

Håbo Företagares pris Årets Entreprenör tilldelades Thomas och Anna Blomlöf, som driver Blomlöfs bin, som i sitt företag sysslar med uthyrning av bikupor och försäljning av ekologisk honung. Genom att hjälpa bin till ett hållbarare liv hjälper företaget till att vara med och skapa ett mer hållbart samhälle.
Nominerade till priset var även Fredrik von Essen, Skoklosters Godsförvaltning AB och Anders Hedlund, 746 Entreprenad Bygg & El AB.

Företagarnas pris Årets Företagare gick till Tomas Lyckåsen på Lyckås Måleri, som satt på en båt i Sardinien, men som hälsade och tackade via personal som tog emot priset på plats. Utöver måleriet är Tomas Lyckåsen en eldsjäl som är engagerad i föreningslivet i kommunen och även ligger bakom Bålsta Padelcenter.

Till priset var även Anders Hedlund på 746 Entreprenad Bygg & El AB och Krister Nilsson på ICA Kvantum nominerade.

På bilderna syns Thomas och Anna Blomlöf från Blomlöfs bin och Tom Rörström och Viktor Hedö på Lyckås Måleri som tog emot Tomas Lyckåsens pris.

Representanter för Lyckås måleri får pris

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster