Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbo Marknad AB:s VD slutar efter överenskommelse

Styrelsen för Håbo Marknad AB har i dag, på initiativ av nuvarande VD Lars-Erik Sandhgren, nått en överenskommelse i vilken Lars-Erik avslutar sin anställning som VD för Håbo Marknad AB.

- När jag accepterade utmaningen att axla jobbet som VD lovade jag mig själv, min arbetsgivare och kommunens näringsliv att fokusera stenhårt på att Håbo ska bli en av landets ledande kommuner vad gäller näringslivsklimatet. Tyvärr måste jag konstatera att jag inte ser någon möjlighet att fortsätta att leda arbetet mot det förväntade resultatet. Förändringsarbetet är påbörjat och jag är övertygad om att det lyckosamt kommer slutföras av andra krafter. Därför väljer jag att gå vidare och önskar samtidigt Håbo kommun lycka till. Jag vill också rikta ett hjärtligt tack till alla er som stöttat och uppmuntrat mig under den här tiden.

Arbetsgivaren önskar Lars-Erik Sandhgren lycka till i framtiden och tackar för hans stora engagemang som bidragit till utvecklingen av näringslivet i Håbo kommun, bland annat som en plats för stora nationella etableringar med många nya arbetstillfällen.

Styrelsen för Håbo marknad AB har beslutat att tillförordna kommundirektör Tobias Arvidsson som tillförordnad VD för Håbo marknad AB fram till dess att ny lösning finns på plats eller annat beslutas.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster