Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

LOTS-möten förenklar företagares kontakt med kommunen

Har du och ditt företag ett ärende hos Håbo kommun och vill ta chansen att ställa alla era frågor vid ett tillfälle? Kontakta vår företagslots och boka in ett LOTS-möte.

LOTS-mötena är ett forum där företag kan ställa frågor kring exempelvis sin etablering i Håbo kommun och kommunens förvaltningar kan berätta vad som krävs för att komma vidare. I stället för att kontakta varje förvaltning och avdelning separat samlas alla vid ett och samma tillfälle.

Kommunens företagslots bjuder in de förvaltningar som berörs av ditt företags ärende till ett möte där frågor kan lyftas och få en mottagare. Alla frågor kan inte få svar vid ett första möte, men förvaltningarna kan ta med frågorna och återkomma med svar. Vid mötet kommer man också överens om hur den fortsatta kontakten mellan företaget och kommunen ska se ut.

Syftet med LOTS-mötena är att göra vardagen lite enklare för Håbos entreprenörer, säger Jenny Lindberg på kommunens näringslivsenhet.

Exempel på tillfällen där företagslotsen kan hjälpa

Företagslotsen kan hjälpa ditt företag med kontakter inom kommunen i olika typer av ärenden. Ett par exempel:

  • Ett företag vill köpa mark av kommunen och bygga en produktionsenhet/industribyggnad för tillverkning. Företagets representanter behöver prata med plan- och exploateringsavdelningen för markköp, med bygglovavdelningen för husbygget, med miljöavdelningen för miljötillstånd och med va-avdelningen för inkoppling på va-nätet.
  • En person vill öppna ett café i ett kulturminnesmärkt hus. Han eller hon behöver prata med bygglovavdelningen för användning av fastighet, med miljöavdelningen för köksutrustning och hygien och med kultur- och fritidsförvaltningen för hantering av huset.

Vill du boka tid för ett LOTS-möte?

Varmt välkommen att kontakta Jenny Lindberg på näringslivsenheten för att boka in ett LOTS-möte. Telefon 0171-526 48, e-post jenny.lindberg@habo.se

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster