Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Träffpunkt Näringsliv - Håbo har fokus på näringslivsfrågor

Träffpunkt Näringsliv är den arena där företag, politiker och tjänstemän möts och pratar om frågor som är viktiga för Håbos näringsliv. Varje månad hålls möten om aktuella ämnen där fokus är dialog för Håbo bästa.

Träffpunkt Näringsliv är det nya namnet på Träffpunkt Upphandling, en mötesform som drivits under två års tid av Håbo Företagare, Företagarna Håbo och Håbo kommuns upphandlingschef Ulla Hannergård för att skapa bättre förutsättningar för lokala företag att bli leverantörer till kommunen. Målet är att bli en av landets bästa kommuner när det gäller att anlita lokala företag som leverantörer.

Sedan mars 2020 finns näringslivsenheten på plats inom kommunstyrelsens förvaltninng för att jobba med näringslivsfrågor och därmed gör man en omstart och byter namn på mötesformen för att kunna bredda innehållet och skapa en bättre mötesplats för alla som vill utveckla Håbo som samhälle och plats att driva företag på. Dessutom är nu även Håbo Qvinnors Företagsnätverk delaktiga i arbetet kring mötesplatsen.

Nu när vi finns inom den kommunala förvaltningsorganisationen har vi har bättre förutsättningar för att utveckla Håbo kommuns näringslivsarbete säger Jenny Lindberg, näringslivschef.

Företagen har gjort en stor insats under de senaste åren och nu svarar kommunen upp på det genom beslutet den 23 november att näringslivsperspektivet ska beaktas i alla politiska beslut, samt den näringslivsstrategi som snart kommer presenteras och behandlas politiskt.

Mer om Träffpunkt Näringsliv

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster