Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbo kulturstipendium har delats ut till Denise Gustafsson

Denise som håller i ett diplom och en bukett med blommor

På måndagen 13 december delades kommunens kulturstipendium ut. I år överlämnades stipendiet hemma hos stipendiaten istället för på kommunfullmäktige på grund av pandemin.

Tusen tack, är stolt och glad! Känns roligt att få bekräftelse på det jag gjort. Kommer fortsätta att ställa ut mina verk lokalt och inspirera andra att få vara kreativa. I framtiden hoppas jag kunna öppna ett eget galleri och ateljé för min och andras konst, säger Denise.

Att bidra till utvecklingen av det lokala kulturlivet är ett av våra mål. Särskilt roligt är att årets stipendium går till en ung konstnär bosatt i Håbo, säger Per Widén (C) ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Håbo kulturstipendium delas ut vartannat år. Det går att ansöka om stipendiet själv eller föreslå en kandidat. Håbo kommuns kulturstipendium syftar till att stimulera kommunens kulturella liv och att uppmuntra och stödja kulturellt verksamma personer eller grupper inom kommunen. Stipendiet delas ut till personer, grupper och organisationer som är bosatta i – eller har anknytning till - Håbo kommun. Stipendiater bör företrädelsevis vara i början av sin konstnärliga eller kulturella karriär.

Sidansvarig: Håbo kommun

 

Klicka för support
Stäng supportfönster