Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Påminnelse: Ta chansen att påverka äldreomsorgen i kommunen

Socialstyrelsen har i uppdrag att undersöka hur äldre uppfattar äldreomsorgen och genomför nu en årlig och rikstäckande undersökning av äldres uppfattning om kvaliteten i hemtjänsten och på äldreboenden. Här är en påminnelse för dig som mottagit enkäten att besvara den för att ha möjlighet att påverka äldreomsorgen i kommunen.

Startade i mitten av januari

Från och med mitten av januari 2022 så har du som är 65 år eller äldre och som har hemtjänst eller bor i ett särskilt boende fått en enkät med posten till din folkbokföringsadress. Enkäten innehåller frågor om vad du tycker om din äldreomsorg inom kommunen. Resultatet blir en viktig signal till ansvariga politiker och tjänstemän om vad du som äldre tycker fungerar bra respektive mindre bra med den nuvarande äldreomsorgen i kommunen.

Presentation av resultat

Undersökningen pågår under vecka 2-12, till och med den 20 mars 2022. Resultatet av undersökningen kommer preliminärt att presenteras på Socialstyrelsens hemsida under slutet av juni 2022. Därefter kommer kommunen att presentera de specifika resultaten för Håbo.

Din medverkan är viktig - missa inte chansen att vara med och påverka hur du vill att vårt stöd inom Håbo kommuns äldreomsorg ska se ut till dig framöver.

Sidansvarig: Håbo kommun

 

Klicka för support
Stäng supportfönster