Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Öppet hus - kom och träffa oss på Arbetsstödet och Källan!

Nu har vi renoverat våra lokaler vid Bålsta centrum och det vill vi förstås fira. Därför anordnar vi onsdag den 23 november en invigning med öppet hus och då hoppas vi att vi ses!

På plats blir det mingel där vi serverar goda tilltugg och dryck. Vi berättar då gärna mer om vår verksamhet och hoppas samtidigt få höra mer om dig.

Vad är Arbetsstödet?

Arbetsstödet är en verksamhet inom socialpsykiatrin som vänder sig till dig som har en psykisk ohälsa. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta ett arbete eller en sysselsättning som passar för just dig.

Inom arbetsstödet arbetar vi med två olika delar för att tillsammans med dig skapa den bästa sysselsättningen för just dig. Delarna består av dels arbetssättet IPS (Individual Placement and Support) - eller Individanpassat stöd till arbete på svenska - och dels samlingslokalen Källan och dess aktivitetsgrupper.

Vad är Källan?

För dig som inte kan eller vill ha ett lönearbete som mål så erbjuder vi aktiviteter inom ramen för samlingslokalen Källans verksamhet. Det kan då handla om att vi tillsammans i grupp går och badar, tränar på gym, lagar mat, eller bara tar det lugnt, pratar och umgås med varandra. Den öppna verksamheten Källan vänder sig till dig som är 18 år och äldre och som på något sätt lider av psykisk ohälsa. Det kostar dig inget att komma till Källan och det krävs inte något beslut från socialtjänsten för att delta. Du väljer själv hur mycket du vill vara på Källan.

När hålls invigningen?

Datum: Onsdag 23 november 2022
Tid: Klockan 10:00 - 15:00

Var?

Vi kommer att hålla invigningen i våra nyrenoverade lokaler på Mansängsterrassen 3 vid Bålsta centrum. Kom som du är!

Har du frågor?

Då är du mycket välkommen att kontakta oss på:

Arbetsstödet
Telefon: 0171-526 24
E-post: arbetsstod.kallan@habo.se

Läs mer

Du hittar mer information om Arbetsstödet och Källan här:

Arbetsstödet

Källan

Sidansvarig: Håbo kommun

 

Klicka för support
Stäng supportfönster