Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Funkisfestivalen i Håbo blev succé

Funkisfestivalen under torsdagskvällen på Fridegårdsscenen bjöd på en fantastisk show. Många förväntansfulla minglade med glitter och glamour runt om sig innan dörrarna till Funkisfestivalen öppnades och det blev fullt ös. Inför en fullsatt publik satsade deltagarna allt med hopp om att gå vidare till semifinal i Stockholm.

Funkisfestivalen i Håbo leddes av konferencier Mathias De Besche och Hasse Braskered och totalt medverkade 11 artister som framförde låtar som Things can only get better, Kärleksvisan och Stockholm i mitt hjärta.

Funkisfestivalen i Håbo bjöd på en fartfylld kväll med vackra toner, glada skratt, spänning och en och annan glädjetår. Stämningen under kvällen var på topp med många applåder - en riktig festlig festival både för deltagare och publik. Och kanske kunde de alla vila i de inledande orden på scen, ”ikväll kommer en vinnare utses, men ni ska veta att ni alla som är med ikväll är vinnare”.

Juryn som bestod av Josefine Svensson, Roger von Walden, Hedvig Lindahl och Peter Boström fick jobba hårt med att bedöma de olika bidragen som alla var unika och mycket bra.

Vinnaren som gick vidare till semifinal blev bidrag nummer tio, Tony, med låten Stockholm i mitt hjärta. "Tony, du är en riktig stjärna", sa juryn som en del i motiveringen.

Funkisfestivalen arrangerades av Daglig verksamhet, Ung Håbo och Håbo kulturskola.

Om Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en melodifestival för personer över 15 år inom LSS personkrets 1. Alla artister sjunger live, den låt de själva valt, och backas upp av en professionell orkester med kör.

Semifinalerna äger rum på Nalen i Stockholm, den 9 och 10 april. Vilka som tävlar vilken dag bestäms i början av mars.
Finalen äger rum den 15 juni på Stockholm Waterfront.

Läs mer om Funkisfestivalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Socialförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster