Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Vill du vara med och starta en riksteaterförening i Håbo?

Är du intresserad av att arrangera teater? I samband med att biblioteket och det anslutande torget byggs om söker vi en arrangörsförening till Fridegårdsscenen. Genom Riksteatern finns allt stöd du behöver.

Det är enkelt att starta en Riksteaterförening. Det enda som krävs är att du tillsammans med några andra vill vara en lokalt arrangerande teaterförening och att ni ställer er bakom Riksteaterns grundläggande uppdrag och värderingar.

Som en lokal riksteaterförening ingår ni i ett nationellt arrangörsnätverk med över 220 andra lokala teaterföreningar. Den lokala teaterföreningen väljer vilken scenkonst som ska arrangeras på orten. Föreningen kan arrangera både Riksteaterns egna produktioner och föreställningar från andra scenkonstproducenter. Läs mer om att starta en riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Är du intresserad av att vara med? Mejla ditt intresse till oss för att bli inbjuden till uppstartsträff. Skicka din intresseanmälan till kultur.fritid@habo.se

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster