Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

102 kommuners resultat i ”Kritik på teknik 2019”

I våras gjordes en enkätundersökning om hur invånarna uppfattar kommunens service när det gäller gator, parker, vatten/avlopp samt sophämtning och avfallshantering. I september presenterade vi Håbo kommuns resultat. Nu har Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) presenterat en samlad rapport med resultatet för alla 102 kommuner som var med i undersökningen.

Tack än en gång till alla er som tyckte till och lämnade era synpunkter genom att svara på enkäten!

Kungsbacka kommun blev årets teknikkommun. På andra plats kom Essunga kommun och på tredje plats Höganäs kommun. Placeringarna har räknats fram genom en sammanvägd indikator utifrån fem av enkätfrågorna.

Här kan du läsa eller ladda ner hela rapporten ”Kritik på teknik 2019 – Hur nöjd är kommuninvånaren med den tekniska förvaltningen?” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svaren hjälper kommunen att bli bättre

Enkäten görs för att ta del av kommuninvånarnas önskemål och prioriteringar och för att få reda på om invånarna upplever att kommunen ger god service inom de tekniska områdena.

Svaren hjälper tekniska förvaltningen att prioritera rätt saker i sina verksamheter. Målet är att ge så god service som möjligt och att ge den service som Håboborna efterfrågar.

Mer om undersökningen

Undersökningen genomfördes av Institutet för kvalitetsindikatorer på uppdrag av SKL. Liknande undersökningar har genomförts vart tredje år sedan 1987. Håbo kommun har deltagit fyra gånger.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster