Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Bålsta Centrum byggs ut och förädlas

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Bålsta Centrum, bygger ut handelsfastigheten där Arken Zoo, Vettris, Elon och Postnord finns idag. Utbyggnationen är en del i arbetet med att vidareutveckla och bygga ut Bålsta Centrum med visionen att stärka positionen som Håbo kommuns naturliga och levande stadskärna.

Tillbyggnaden görs på baksidan av den aktuella byggnaden där det hittills har funnits en parkering. Innan huset byggs ut behöver ledningsomläggningar göras för vatten, avlopp och el som idag går i Centrumstråket. Det arbetet startade under vecka 2 och avslutas vecka 30. Under tiden är gatan avstängd för genomfart. Tillfälliga vändzoner finns på båda sidor.

Grosvenor Europes projekt innebär att en än mer levande och attraktiv stadskärna skapas. En viktig del i denna förädlingsprocess är ett uppdaterat och utökat restaurangutbud med redan öppnade Kaiyo sushi & ramen, senare i vår Hinode Wok & Noodle Bar samt en tredje grillaktör som öppnar i början av året. Dessutom har avtal tecknats med en dagligvaruaktör om etablering av en helt ny butik i Bålsta Centrum.

Sammantaget innebär det att att platsen är väl ankrad med ett nytt och större Systembolag och en attraktiv dagligvarubutik. Projektet omfattar två etapper med färdigställande av etapp 1 efter sommaren 2020 och etapp 2 hösten 2021.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Bygga, bo och miljö

Klicka för support
Stäng supportfönster