Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Tillsammans för ett tryggare Håbo

Sommaren bjuder in till liv och rörelse, det innebär mycket glädje men kan också vara riskfyllt och orsaka oro. Du kan också vara med och skapa trygghet.

Vi arbetar förebyggande

Förebyggarteamet ger stöd och rådgivning till barn, ungdomar och föräldrar. Du kan också vara med och skapa trygghet. Barn och ungdomar behöver vuxennärvaro och stöd. Fråga till exempel hur ditt barn mår och var uppmärksam på olika situationer.

Känner du oro för ditt barn eller ungdom och dennes kompisar eller behöver du själv stöd i din föräldraroll är du varmt välkommen att höra av dig till oss i förebyggarteamet. Till hösten kommer vi även erbjuda stöd genom föräldrautbildningar och barn- och ungdomsgruppsverksamhet.

Kontakt

Telefon: 0171-529 31
E-post: mottagningen.ifo@habo.se

Nattvandring för ett tryggare Håbo

Det finns ett behov av trygga vuxna i samhället. Genom nattvandring ökar vi närvaron av vuxna på platser där vuxennärvaron är låg. Nattvandrare är viktiga förebilder och fungerar som stöd och social trygghet för unga.

I Håbo kommun nattvandrar föreningar, företag och privatpersoner för att tillsammans skapa ett tryggare Håbo. Du kan också vara med och göra en insats!

Läs mer om nattvandring, se introduktionsvideon och hur du kan anmäla dig som nattvandrare
Nattvandring i Håbo kommun - Håbo (habo.se)

 

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster