Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Joachim Tiefensee är årets eldsjäl 2023

Joachim Tiefensee får Håbo eldsjälspris 2023 för sina insatser för kommunens friluftsliv. Priset är på 10 000 kronor och delas ut på Håbo festdag.

Genom Eldsjälspriset vill kultur- och fritidsnämnden lyfta fram det viktiga ideella arbete som finns i kommunen. Priset uppmärksammar en person som gjort skillnad för Håbos invånare.

Motivering:
”Årets eldsjälspris går till Joachim Tiefensee för hans insatser för kommunens friluftsliv. Han har i decennier arbetat med att sprida kunskap om naturen och att utveckla möjligheterna till ett rikt friluftsliv för Håbos invånare. Hans omfattande engagemang har bidragit stort till att det är många besökare i våra friluftsområden.

Joachim har lagt mycket tid på att kommunen ska ha vandringsleder och friluftsområden som alla har tillgång till. Han har under många år nästan dagligen sett till Granåsen och där investerat mycket kärlek i områdets skötsel och dess besökare.

Joachim beskrivs som ödmjuk, pålitlig, duktig och kunnig. Han gör även sin röst hörd och uppmärksammar kommunen på behov av förbättringar. Han har ett starkt intresse för skogen och jobbar intensivt, helt ideellt, för att alla ska kunna ta del ta del av naturen. Därför är han årets eldsjäl.”


Mer om Håbo eldsjälspris

Håbo eldsjälspris instiftades 2022 för att uppmärksamma ideellt engagemang som har gynnat föreningslivet, kulturarvet eller friluftsmiljöerna i Håbo. Priset delas ut årligen.

Läs mer om Håbo eldsjälspris: habo.se/eldsjalspris

Mer information:

Sara Hallström, kulturchef Håbo kommun
Telefon: 0171-528 34, 073-302 66 27
E-post: sara.hallstrom@habo.se

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster