Pressmeddelanden

Har du en tidning, nyhetssajt eller en annan form av media? Då är du kanske intresserad av Håbo kommuns pressmeddelanden. På den här sidan hittar du mer information om var du hämtar pressmeddelanden från kommunen.

Vi registrerar våra pressmeddelanden i vårt ärendehanteringssystem där alla kommunens allmänna handlingar finns.

Vill du ta del av våra pressmeddelanden - kanske läggas till i vår sändlista - eller har frågor eller funderingar om pressmeddelanden och kontaktpersoner är du välkommen att kontakta oss.

Sidansvarig: Åsa Söder

2018-12-11