Håbo kommun i sociala medier

En hand som håller i en iPhone med social media-ikoner

Vår kommunikation ska vara tillgänglig, trovärdig och aktiv. Vi använder sociala medier som en kanal för dialog med dig som medborgare, precis som telefon eller e-post. Det ska vara enkelt och gå snabbt att kommunicera med oss – sociala medier är ett komplement till vår webbplats.

Här samlar vi Håbo kommuns närvaro i sociala medier. Under relaterad information hittar du kommuens riktlinjer för användning av sociala medier.

På Håbo kommuns Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du aktuell information om vad som händer i kommunen. Där informerar vi även om förändringar i kommunens service eller eventuella störningar som kan påverka dig som medborgare.

Sidansvarig: Åsa Söder

2019-01-29