Håbo kommun i sociala medier

En hand som håller i en iPhone med social media-ikoner

Vår kommunikation ska vara tillgänglig, trovärdig och aktiv. Vi använder sociala medier som en kanal för dialog med dig som medborgare, precis som telefon eller e-post. Det ska vara enkelt och gå snabbt att kommunicera med oss – sociala medier är ett komplement till vår webbplats.

Här samlar vi Håbo kommuns närvaro i sociala medier. Under relaterad information hittar du kommuens riktlinjer för användning av sociala medier.

Håbo kommuns centrala sociala medier

På Håbo kommuns Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du aktuell information om vad som händer i kommunen. Där informerar vi även om förändringar i kommunens service eller eventuella störningar som kan påverka dig som medborgare.

Håbo kommuns centrala instagramkonto www.instagram.com/habokommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du följa aktuella nyheter, goda historier, driftinformation, evenemang och andra hälsningar.

Håbo kommun har ett konto på LinkedIn där vi publicerar lediga tjänster och aktuella projekt. Klicka här för att komma till Håbo kommuns Linkedin.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ta del av filmer och hälsningar där vi visar vår kommunala verksamhet.

Sök på Håbo kommun på youtube.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Karin Andersson-Lundkvist

2019-08-14