Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Företagsfrukost för lokala näringslivet
- tillväxt och dialog i fokus

Ida-Maria Rydberg leder sin första företagsfrukost i Håbo kommun.

Tillväxt, samarbeten och utveckling var några ämnen som diskuterades på morgonens företagsfrukost i kommunhuset.
– Företagsfrukosten är en mötesplats där Håbo kommun bjuder in näringslivet till dialog. Syftet är att vi träffas, hittar varandra och utvecklar företagsklimatet tillsammans, säger Ida-Maria Rydberg, tillväxt- och kommunikationschef i Håbo kommun.

Runt 50 personer fick ett varmt välkomnande av kommunstyrelsens ordförande Catherine Öhrqvist och kommundirektör Terésa Zetterblad på morgonens möte. De presenterade flera aktuella saker i Håbo kommun och företagarna bjöds in till politikens nya stafettfrukost med start 17 maj.

En mix av personer från olika verksamheter i kommunen var uppe på scenen under 1,5 timme som företagsfrukosten pågick. Niklas Forslund, verksamhetschef på arbetsmarknadsenheten och Alex Ghanati, ordförande i Håbo Företagarförening förklarade på vilket sätt företag och kommun kan arbeta tillsammans kring kompetensförsörjning. Peter Ankerstål som är säkerhetschef i Håbo kommun berättade om säkerhetsarbetet och öppnade för fler samarbeten kring säkerhet och beredskap. Nya tillväxt- och kommunikationschefen Ida-Maria Rydberg med team berättade om sitt breda uppdrag internt och externt i Håbo kommun, och om nya konceptet nattvandra - för en tryggare och snällare kommun. Här är du som företagare välkommen att vara med och nattvandra.

Årets företagare i Håbo är...

Företagarna i Håbo delade också ut pris till årets företagare i Håbo kommun. Vinnare är Erica Wärmé Ekblom, som driver den digitala redovisningsbyrån Evolve redovisning i Bålsta.
– Jag är chockad och jätteglad. Det är den finaste utmärkelsen man kan få, säger Erica som gratulerades av kommunstyrelsens ordförande Catherine Öhrqvist och kommundirektör Terésa Zetterblad. Se bild.

Tack till dig som delade morgonen med oss

Extra stort tack till Hedvig Lindahl. Du inspirerade oss alla genom att berätta om ditt liv och ditt arbete med Belong för barn och unga.

Nätverka på våra företagsfrukostar

Förutom att lyssna på själva programmet och få inspiration är våra frukostar ett bra tillfälle att nätverka och knyta nya kontakter. Vill du vara med nästa gång?
Håll utkik i evenemangskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för nästa företagsträff.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster